marți, 13 octombrie 2015

Descopera indiciul zilei in magazinele Digi si castiga premii cu viteza 4G de la Digi Mobil si ProFM


Digi Mobil si ProFM organizeaza in perioada 12 octombrie-12 noiembrie 2015, concursul "Castiga premii cu viteza 4G de la Digi Mobil si ProFM!", cu premii zilnice care constau in smartphone-uri compatibile 4G (LTE TDD in banda 38 LTE TD 2600), din gama producatorilor Allview si Philips, precum si abonamente Optim Nelimitat, gratuite pentru o perioada de 12 luni. 

 

Inscrierea in concurs presupune ca participantii sa intre intr-unul din magazinele Digi sau intr-un punct de prezenta al companiei, sa gaseasca indiciul zilei si sa-l trimita printr-un SMS la numarul 1872 (tarif normal).

Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti si vor fi anuntati in matinale de la ProFM, "Matinal cu Andrei Gheorghe si Greeg", de luni pana vineri si "Matinal de weekend cu Ramon Cotizo", sambata si duminica, precum si pe site-ul www.rcs-rds.ro si www.profm.ro

Astfel, in fiecare zi, in perioada 13 octombrie-13 noiembrie va avea loc cate o tragere la sorti, in urma careia trei norocosi vor castiga cate un premiu compus dintr-un telefon Allview sau Philips si un abonament Optim Nelimitat, oferit gratuit pentru o perioada de 12 luni.

Cu abonamentul Optim Nelimitat, castigatorii beneficiaza de convorbiri nelimitate in orice retea nationala si in retelele internationale fixe si pana la 3000 de minute in retelele internationale mobile, trafic de date mobile de pana la 15 GB pe luna, care vor putea fi consumati in reteaua Digi Mobil 3G si 4G si pana la 200 MB/luna pentru date in roaming national, pe care ii pot utiliza gratuit.

Digi Mobil pune in joc 96 de smartphone-uri 4G (LTE TDD in banda 38 LTE TD 2600) din gama producatorilor Allview (Allview E3 Living, Allview P5 Energy, Allview E4 Lite,  Allview E4) si Philips (Philips S396, Philips V526), dintre care castigatorii pot alege modelul preferat, precum si 96 de abonamente Optim Nelimitat.

Concursul se desfasoara in cele peste 300 de magazine Digi si puncte de prezenta RCS & RDS, la nivel national si este destinat atat clientilor existenti cat si non-clientilor companiei care participa pe durata campaniei.

Mai multe detalii despre acest proiect si regulamentul concursului pot fi obtinute accesand pagina de concurs. 


RCS & RDS este unul dintre cei mai importanti operatori de telecomunicatii din regiune, furnizand servicii in Romania, Ungaria, Spania si Italia. Compania este lider pe piata din Romania in furnizarea serviciilor de internet si de retransmisie programe de televiziune, dar si unul dintre furnizorii principali  de servicii de telefonie fixa si mobila, internet mobil precum si servicii  de continut video la cerere. Prin divizia Digi Business, clientii persoane juridice beneficiaza de solutii integrate de telecomunicatii si beneficiaza de calitatea si siguranta serviciilor marca Digi, dar si de consultanta si asistenta permanenta. Compania detine singura televiziune de stiri din Romania in format full HD, Digi24 HD, cu 8 statii regionale, 3 canale de sport, Digi Sport 1, 2 si 3, un canal de filme Pay-TV, Digi Film, 3 programe de documentare, Digi World, Digi Life si Digi Animal World, un canal de muzica, Utv, 4 posturi de radio: Pro FM, INFO PRO, MUSIC FM si DANCE FM.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu