joi, 1 octombrie 2015

Digi Sport, cel mai mare furnizor de competitii sportive din Romania, lanseaza Digi Sport 4


Din 1 octombrie, un nou canal de sport, Digi Sport 4, va difuza 24 de ore din 24 competitii sportive de top, interne si internationale. Digi Sport 4 va fi disponibil in pachetele din grila de televiziune analogica si digitala prin cablu DIGI TV ale RCS & RDS, fara costuri suplimentare la abonament.

Telespectatorii vor urmari la Digi Sport 4 cele mai importante intreceri sportive ale anului si vor trai, alaturi de favoritii lor, momentele unice oferite de meciurile din Serie A, Ligue 1, La Liga, campionatele de fotbal ale Braziliei, Argentinei, Scotiei sau Belgiei. "Scopul canalelor Digi Sport este acela de a le oferi fanilor competitii sportive variate si in exclusivitate. Din 1 octombrie, spectacolul campionilor continua iar telespectatorii nostri vor avea posibilitatea sa urmareasca sportul favorit si pe Digi Sport 4. Din acest an difuzam, saptamanal, TOATE meciurile etapei din campionatul spaniol si cel italian",  spune George Dobre, redactor-sef Digi Sport.

Lansarea Digi Sport 4 face parte din strategia companiei de a oferi utilizatorilor sai conținut TV variat și de calitate. Noul canal vine sa completeze gama de conținut media pe care RCS & RDS il furnizeaza: știri, informații echilibrate și interviuri in exclusivitate, cele mai noi producții cinematografice, documentare educative, dar și conținut muzical. "Digi Sport difuzeaza zeci de competitii sportive. Vorbim despre cele mai bune canale TV de sport din Romania, cu un continut complet si complex. Transmitem meciurile din Preliminariile EURO 2016 si Cupei Mondiale 2018. Pentru urmatorii 3 ani difuzam, IN EXCLUSIVITATE, campionatul de fotbal al Italiei, Serie A, pe cel al Frantei, Ligue 1. De asemenea, la Digi Sport pot fi urmarite TOATE partidele din Liga 1, Cupa Ligii si Cupa Romaniei. Asadar, aparitia unui nou canal, Digi Sport 4, era necesara. El va aduce telespectatorii mai aproape de competitiile pe care isi doresc sa le urmareasca", spune George Dobre, redactor-sef Digi Sport.

Din portofoliul Digi Sport nu lipsesc competitiile nationale si cupele europene de handbal, baschet si volei, precum si turneele de tenis ATP 1000 si WTA. Cursele de MotoGP, DTM, Nascar si IndyCar sunt si ele disponibile EXCLUSIV pe Digi Sport.
   
Mai multe informatii despre programul canalelor Digi Sport pot fi accesate pe www.digisport.ro.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu