joi, 12 noiembrie 2015

Digi FM este noul radio national! Digi FM inseamna puterea radioului, din 11 noiembrie!



Familia DIGI se mareste!RCS & RDS isi largeste oferta de produse premium pe piata media romaneasca. Din 11 noiembrie asteptarea a luat sfarsit, schimbam viteza radio! Diminetile vor incepe altfel, zilele vor fi pline de informatie si muzica, iar serile vor avea ritmul lor. Toate la Digi FM, cel mai nou radio national. Alaturi de ProFM, RCS & RDS a pregatit un nou produs media, Digi FM, un radio cu peste 80% acoperire nationala. Impreuna, cele doua statii vor asigura cea mai mare acoperire de radiouri private din Romania.

Digi FM se lanseaza in 11 noiembrie si aduce, 24 de ore din 24, informatie, muzica si stare de bine. De la ora 06.00, in fiecare dimineata, impartim aceasta stare de bine cu ascultatorii nostri. Si, cum pentru a avea o zi reusita ai nevoie de mai mult decat de o cafea, Bogdan Miu si Carmen Constantin spun bun gasit la "Prima editie" a zilei. Matinalul Digi FM furnizeaza informații pe banda rulanta, spuse pe un ton relaxat, nu alearga dupa nimicuri senzaționale, aduce stiri din jumatate in jumatate de ora și, evident, muzica buna. Este rețeta dimineților reușite. 

La Digi FM continuam, de la 10.00, sa fim "Interactiv", cu Lucian Mandruta. La pranz intram in "Business Club FM", alaturi de StelianMuscalu. "Lumea, dupa pranz" se vede prin ochii Iuliei Verbancu iar de la 16.00 avem "Unda verde" pentru muzica buna si informatiile de calitate, de la Cetin Rasit. Informatiile din sport au si ele loc, la Digi FM, seara, de la 20.00 la 21.00. Din programul zilnic nu lipsesc, in fiecare ora, jurnalele de stiri. In week-end Ernest Fazekas, Horia Popescu si Cristi Dumitrescu sunt gazdele ascultatorilor Digi FM.

Din 11 noiembrieDigi FM aduce informatie de calitate, muzica pe toate gusturile si o echipa de profesionisti de radio. "Lansam un radio pentru ascultatorul cu discernamant, care vrea sa fie bine informat: avem stiri la fiecare ora, avem informatii in fiecare emisiune, avem voci care au ceva de spus. Si nu in ultimul rand, avem muzica ce completeaza o intreaga experienta radio de care este, credem noi, nevoie in FM-ul romanesc", spune Adina Gorita, manager de proiect. Digi FM va fi radioul romanesc cu cele mai multe minute de stiri si cu cele mai multe informatii.Toate detaliile legate de frecventele ProFM si Digi FM sunt disponibile pe www.digi-fm.ro.

Din 11 noiembrie intra si tu in lumea Digi FM! Asculta combinatia perfecta, simte si descopera informatia alaturi de cel mai nou radio din FM-ul romanesc! Asta inseamna puterea radioului!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu