vineri, 20 noiembrie 2015

Premiera in media: Digi FM beneficiaza de un widget media si poate fi ascultat in online doar cu un click


Digi FM, cel mai nou membru al familiei DIGI, se asculta oriunde. Chiar si cand nu ajungi pe site-ul www.digi-fm.ro am gasit solutia ca oricine, oricand si oriunde sa ne poata asculta. Inovam inca de la inceput. Ascultatorii nostri pot auzi radioul lor preferat in orice moment. In online am implementat un banner surprinzator care permite ascultarea live a Digi FM, in momentul in care treci cursorul peste el sau cand dai play. Direct pe site-ul pe care-l intalnesti. Astfel, cel mai nou radio national poate fi ascultat cu ajutorul unui widget, care ofera Digi FM posibilitatea de streaming live.

Lansat in 11 noiembrie Digi FM da putere radioului si ofera ascultatorilor o noua experienta media. Diminetile incep cu Bogdan Miu si Carmen Constantin, la "Prima editie", si aduc informatie si muzica, iar serile au ritmul lor. Digi FM inseamna 24 de ore din 24 de informatie, muzica si stare de bine.

Cu un singur click poti sa intri si tu in lumea Digi FM! Asculta combinatia perfecta, simte si descopera informatia alaturi de cel mai nou radio din FM-ul romanesc! Toate detaliile legate de frecventele ProFM si Digi FM sunt disponibile pe www.digi-fm.ro.

Cu cele doua radiouri din portofoliu, ProFM si Digi FM, RCS & RDS este compania cu cea mai mare acoperire de radiouri private din Romania.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu