marți, 21 august 2012

In-Win K1, Sistemul PC AIO convertibil



O alta solutie foarte buna de PC All-in-One il reprezinta sistemul K1, al taiwanezilor de la In-Win. Abordarea lor este putin diferita fata de majoritatea producatorilor de dispozitive PC AIO, adica aici unitatea in sine nu se afla in spatele / in corpul monitorului, ci la baza standului de suport pentru birou. Aceasta solutie ii ofera sistemului cateva caracteristici unice, avantaje ce reies din specificul si originalitatea acestei abordari. Puteti vedea cateva din aceste avantaje in tabelul de la finalul articolului.


Asa cum o spune si marketingul celor de la In-Win, sistemul K1 reprezinta evolutia suprema a sistemelor All-in-one. K1 ofera asadar toate caracteristicile unui sistem All-in-One, cum ar fi boxele incorporate si modulul Wi-Fi integra si o intreaga experienta PC cu suport pentru procesoare de la Atom la Core i7-2600S, si toate acestea intr-un design foarte atragator si intr-un spatiu mai mult decat compact.

Sistemul K1 este perfect customizabil, astfel incat iti poti construi singur configuratia dorita functie de bugetul pe care il ai, fara absolut nicio restritie asupra optionulor viitoare de upgrade.

Pentru o analiza atenta a caracteristicilor si specificatiilor acestui sistem va rog sa dati click pe imaginile de mai jos, pentru a le putea vizualiza la o calitate mai buna.


Mai jos va invit sa urmariti o prezentare video a sistemului In-Win K1. Vizionare placuta!



Asteptam cat mai curand acest sistem si in magazinele online din Romania, poate la eMAG sau evomag.ro. Mi-ar placea mult sa-l testez, si de ce nu, sa-i fac un review!

Mai jos va prezint un tabel comparativ care prezinta diferentele dintre sistemul K1 si celelalte sisteme All-inOne si All-in-Two. Dati click pe imagine pentru marire. Ce spuneti, ce parere aveti despre acest sistem? Pe bune, l-ati cumpara? Sau il aveti deja? Daca da, sa ne impartasiti si noua cateva impresii ;)


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu