luni, 20 august 2012

Sistemul ECS G24, cea mai buna solutie pentru un sistem PC AIO


ECS G24 - Versatilitate extrema. Libertate totala.

Sistemul PC AIO ECS G24 este echipat cu un superb display edge-to-edge de 23.6 inci si multi-touch in 10 puncte, ce ofera cu o larga experienta vizuala, iar design-ul stilat si subtire suporta fara probleme noul sistem de operare Windows 8. G24 nu este doar un computer
personal ci poate fi considerat, pe buna dreptate, al 2-lea dispozitiv TV din locuinta. In plus, compatibilitatea HDMI-IN largeste posibilitatile de utilizare a acestui dispozitiv. Modulul original si portabil HDD ofera libertatea de a stoca si transporta date convenabil si foarte comod. Detalii despre acest aspect si multe altele, va rog sa gasiti in clipul video de la sfarsitul articolului. Asadar, sistemul ECS G24 reprezinta cel mai recent sistem PC All-in-One customizabil care satisface cerintele urmatoarei generatii de computere desktop.



Sistemul PC AIO ECS G24 prezinta 3 variante de design, functie de pozitionarea boxelor si aspectul frontal:

- Aura
- Odin
- Cupid.

In imaginile de mai jos va rog sa gasiti cateva caracteristici si specificatii ale sistemului ECS G24.



De asemenea, cu titlu de exemplu, va prezint fisa tehnica a unui sistem G24 Aura care a fost expus in iunie anul acesta de ECS la Computex 2012. (imagini via www.tweaktown.com)



Abia astept sa se lanseze ECS G24 si in Romania, banuiesc ca va fi adus tot de Altex, sub brandul propriu Myria, la un pret destul de bun, sub 3.000 Ron. Va voi comunica un pret de indata ce voi gasi la vanzare sistemul si la noi in tara.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu