luni, 6 august 2012

Super oferta de la Altex pentru sistemul Myria IT ProV3


Iata ca dupa ce acum o luna cei de la Altex au scazut pretul sistemului Myria IT ProV3 de la 2.400 Ron la 2.000 Ron, fapt relatat de catre mine aici, iata ca in aceste zile retailer-ul roman isi indulceste si mai mult oferta: la achizitia sistemului PC AIO mai sus mentionat clientii vor primi cadou si un multifunctional inkjet HP Deskjet 2050A in valoare de 200 Ron.

Acum oferta este si mai greu de refuzat. As fi avut si eu nevoie de acest multifunctional, ar fi picat numai bine, poate data viitoare.



Specificatii multifunctional inkjet HP Deskjet 2050A
Format: A4
Functii: Imprimare, Copiere, Scanare
Tehnologie printare: Inkjet
Viteza de printare alb/negru (ppm): 5.5
Viteza de printare color (ppm): 4
Rezolutie printare alb/negru (dpi): 600x600
Rezolutie printare color (dpi): 4800x1200
Interfata: USB


Mai multe detalii gasiti aici.


Intre timp cei de la Altex vad ca in sfarsit au corectat / actualizat descrierea sistemului PC AIO
Myria IT ProV3

'Dedicat atat celor ce il folosesc pentru aplicatii de tip multitasking sau multimedia precum si celor ce folosesc aplicatii office. Ecranul de 21.5 inch este capabil de a reproduce o imagine de inalta rezolutie ( full HD ). Conectivitatea HDMI asigura vizionarea filmelor la rezolutie full HD. Sunetul de calitate il recomanda pentru entertainment, jocuri sau office, fiind solutia ideala pentru uz individual, familial, guvernamental si scolar. In plus, in cazul in care vei opta pentru sistemul de operare Windows 7, vei putea beneficia de inca o optiune suplimentara: touchscreen (Multi-touch), facand activitatea mai interesanta prin “puterea atingerii”. '


Descrierea veche, cea gresita, o gasiti in acest articol.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu