luni, 6 august 2012

Tutorial actualizare BIOS pentru sistemul Myria IT ProV3Revin cu tutorialul promis.

Asadar pentru a face upgrade-ul de BIOS in cele mai bune conditii va rog sa urmati intocmai pasii de mai jos:

Pasul 1: descarcati actualizarea de Bios de aici. Fisierul CPU EVO are doar 3,85 MB.

Pasul 2: opriti alimentarea cu curent a PC-ului, apoi montati jumper-ul ca in imaginea de mai jos.
Pasul 3: Din Windows, faceti click dreapta pe executabilul CPUEVO.exe extras din arhiva descarcata la pasul 1, si selectati optiunea 'Run as administrator'.


Asigurati-va ca ati inchis toate celelalte aplicatii si v-ati salvat rezultatul activitatilor in curs, apoi apasati butonul 'Upgrade'. Nu intrerupeti in niciun fel procesul si nu scoateti din priza PC-ul! Sistemul se va inchide automat dupa finalizarea actualizarii BIOS-ului.


Pasul 4: Dupa ce s-a oprit alimentarea cu curent a PC-ului, scoateti inapoi jumperul instalat la pasul 2.Pasul 5: Stergeti memoria CMOS. Pentru a face acest lucru schimbati pozitia jumperului de la pozitia 'normal' la pozitia 'clear'. Dupa ce ati facut aceasta operatiune mutati inapoi jumperul la pozitia 'normal'.
Pasul 6: Dupa restart, pe ecranul de boot ar trebui sa apara urmatorul mesaj ' CMOS Setting Wrong'. Acum apasati tasta F2 sau DEL pentru a intra in setarile de BIOS.


Urmati apoi succesiunea 'Exit & Restore Defaults & Save Changes and Exit'Restart. Reintrati apoi din nou in BIOS
Chipset > ME Configuration


Verificati versiunea ME FW.
Actualizarea a fost realizata cu succes daca este afisata versiunea 8.0Pasul 7: Actualizati driverul pentru 'Intel Management Engine Components'. Puteti descarca driver-ul de aici.


Daca pe ecran va aparea eroarea 'Fail to upgrade', atunci verificati daca circuitul a fost inchis cu succes de jumperul de la pasul 2.Cam asta ar fi tot! Succes!Nu imi asum nicio responsabilitate pentru daunele ce le puteti cauza incercand sa faceti aceasta actualizare nerespectand intocmai pasii de mai sus sau in necunostinta de cauza.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu