sâmbătă, 23 martie 2013

Cum sa instalezi foarte usor firmware-ul Android 404 pe tableta Serioux S101TAB

Deci da, se poate face upgrade de firmware pentru tableta Serioux S101TAB; in cazul de fata este putin impropriu spus, in fapt fiind un downgrade de la versiunea 01F2-D1-H1-H02-BE40.20121012 (cu care am cumparat-o in noiembrie de Black Friday, la fel ca foarte multi dintre voi) la versiunea
01F2-D1-H1-H02-BE40.20120807. Important este faptul ca se poate. Si asta destul de usor.

Iata pasii de urmat:
1. Descarcati firmware-ul de aici sau de aici.
2. Inscriptionati acest firmware pe un card micro SD cu intermediul instrumentului PhoenixCard ca in acest tutorial video.
3. Inchideti tableta, introduceti apoi in  cardul micro SD in aceasta, reporniti si asteptati circa 3-4 minute pana la finalizarea procedurii.

Detalii suplimentare gasiti in clipul de mai jos. Ce spuneti, incercam si un CyanogenMod 10 sau un Jelly Bean curat? Multumim oricum producatorului (in fapt resellerului) pentru sprijinul acordat clientilor si pentru actualizarile oferite in mod constant...
:))

[Update] Daca aveti probleme cu touch-ul dupa acest instal, atunci descarcati si instalati versiunea Android 4.0.4_2328-20120822. (mirror1 & mirror2) Se intra apoi in Recovery Mode (buton volum descrescator - si butonul power apasate simultan la deschiderea tabletei) --> wipe data / factory reset & wipe cache si apoi restart. Tableta ar trebui acum sa functioneze corespunzator.

34 comentarii:

Merci pentru tutoriale .

Poti sa-mi zici daca ai din intamplare un rom pentru Serioux S800Tab , in principiu e cam aceiasi tableta difera doar rezolutia 800x600. Am dat un mail celor de la serioux dar pana acum nici un raspuns.

Bafta

Se poate face treaba asta si cu ajutorul unui usb stick?

@Ana
Nu, doar dupa cardul extern micro SD.

Buna.

eu am o tableta S710TAB pe care nu reusesc sa pun nici un soft. toate au probleme cu touchul si cu ecranul putin decalat. imi poate recomanda cineva un soft care a functionat?

multumesc

@Dragos Serban
Incearca altceva de aici http://touchscreen-apps.blogspot.ro/2013/04/colectie-de-firmware-pentru-tableta.html

am incercat :) insa fara rezultate prea bune. eram curios daca a reusit efectiv cineva cu tableta asta sa o refaca functionala

cateva imagini nu le incarca livesuit, nu se conecteaza la tableta pentru initiere.

mai incerc.

multumesc

salutari, si pe mine m-ar interesa un rom pt s800tab, nu gasesc nici unde, nici pe siteul oficial nu scrie nimic, stie cineva ceva? mersi mult si sper la un raspuns...

Buna, am si eu un Serioux s733tab si se tot deregleaza ceasul.Adica gasesc schimbata si ora dar si minutele.E vreo rezolvare?

Revin si cu alta intrebare.Pot sa fac ceva ca sa functioneze G-senzorul?In setari este pe auto-rotate.A functionat acum doua zile.

Am descarcat si insstalat firmware-ul dar nu imi merge touch-ul. Te rog daca poti repune pe site versiunea Android 4.0.4 , nu se mai poate descarca si nu stiu cum sa mai rezolv problema

@Alex Truica
Am adaugat mai multe linkuri pentru versiunea 4.0.4.

Acest comentariu a fost eliminat de autor.

Chiar nu exista nici un custom rom pentru serioux s718tab?

@Todirut Ionut
Cine a spus asta?

Salutari. Si eu vreau un rom pentru S800TAB. Are cineva?

@LAU M
Asteptam comunitatea sa ofere un astfel de firmware; il voi posta de indata ce il voi primi de la cineva...

@unikool
http://support.platinet.pl/download/tablets/OT7108/OT7108_firmware.zip

Salut de aici: http://www.fileshare.ro/e30320220 ,puteti descarca firmware pentru tableta S800TAB .eu am instalat dar nu ma pot conecta la wi fi , nu se deschide wi fi ,va rog daca ma puteti ajuta cu ceva sfaturi .

mai puteti descarca pentru S800TAB de aici:http://rapidshare.com/share/3FC189EA4BBB2450885414843709F258.

@Ionel Alex
Multumim Ionel pentru link
Incearca sa resetezi tableta la setarile din fabrica sau reinstaleaza firmware-ul...

Am inchis tableta. amdeschis live suite. sa instalat ala cu efe8. volume + apsat bag cablu. apas interval de 1 sec power de vreo 10 ori. Live suite face clepsidra , dar nu apare acel pop up cu formatarea. AM o tableta s900tab serioux. Si xp ps3. Unde e buba? Aaaaa si nu vrea cu sd card. daca bag sd card cu android nu vrea sa porneasca. Iar n recovery mode face semnu exclamarii cu rosu. Deci ., unde ar putea fi greseala?

firmware de Serioux S900TAB??? 4.0.4 . Va rog.... Nu gasesc nicaieri. Adresa mea de mail. Roxy.blondy84@gmail.com

custom rom pentru serioux s718tab,unde pot gasi?

Am tableta Serioux S704TAB, are cineva frimware sau imaginea de sistem? Multumesc!

Bun ziua am si eu o tablet serioux S733Tab nu gasesc nici un frimware care sa merga cum trebuie daca ma putetii ajuta ?

@bogdan samson
Potin intra in Setari --> Despre tableta --> sa ne dai si noua un 'build number'?

un rom pentry serioux s718tab cu 3g unde pot gasi?

Am gasit pana la urma un rom care merge 100% pe serioux s718tab tel/3g (merge absolut tot )....dau lincu de unde l-am descarcat si mie mia mers tot pe tableta

http://www.mediafire.com/download/8q...606_V1.0_7.zip

@Catalin Salomia
Te rugam sa ne mai dai linkul inca o data, nu poate fi utilizat...

Am schimbat touch-ul la o tableta serioux s1005 si cel nou nu e compatibil, nu stiam ca sunt mai multe tipuri. Seria de pe banda e diferita dar numarul de contacte este la fel. Mi s-a spus de catre vanzator ca daca fac un update pentru touch si mi-au dat un progamel cu care sa fac va merge si acest touch. Progamelul imi da eroare. La fel si metoda ta daca este bifata casuta de ,,product" dar daca bifez ,,startup"si dau burn se scrie pe card, insa tableta se blocheaza la pornire pe ecran scrie android....ce pot face?

Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un firmware pt. serioux S9742TAB, am vb la service si acestea nu dau nimic :( :( :(
Sau daca aveti o tableta de genul acesta faceti un DUMP la firmware-ul original.

Multumesc

salut.Am tableta Serioux S704TAB, are cineva un frimware pentru acest model? multumesc

Trimiteți un comentariu