sâmbătă, 8 februarie 2014

Descarca de aici Android 4.4 Kit Kat pentru tableta Allview Viva Q8
Dacă deţii o tabletă Viva Q8, iata o veste bună pentru tine! Acum ai la dispoziţie cea mai recentă versiune de soft, Android 4.4 Kit Kat, pentru device-ul tău.
Pentru că este vorba de o versiune beta în curs de îmbunătăţire, eventualele bug-uri le poti transmite la adresa email ticket.allview.ro.

Printre beneficiile update-ului se numără: o interfaţă mai prietenoasă (icon-uri noi, sistem de widget-uri îmbunătăţit, tranziţie mai fluentă între ecrane), multitasking mai rapid, editor de imagine îmbunătăţit, consum redus de memorie, funcţionare mai bună a tehnologiei wireless display, tastatură cu funcţii noi (zeci de emoticoane Emoji pentru comunicarea pe reţelele de socializare), player audio îmbunătăţit (previzualizare album în lock-screen), buton dedicat de screenshot, cloud printing, immersive mode (poţi rula mai multe aplicaţii în mod Full Screen). 

Descarca Android 4.4 Kit Kat pentru tableta Allview Viva Q8 de aici, aici sau aici.

Atentie:
- Update valabil pentru tabletele Viva Q8 cu SN de la : AVQ813009291 pana la  AVQ813011815.
- Bateria tabletei trebuie sa fie complet incarcata in momentul initierii procedurii!
- Sub nici o forma sa nu intrerupeti operatiunea de actualizare. Actualizarea de soft este o operatiune care se realizeaza pe propria raspundere urmand cu exactitate pasii prezentati mai jos. Prima repornire a tabletei dureaza mai mult decat o secventa normala  de boot 

Procedura actualizare firmware
- Se descarca arhiva Update__VivaQ8_4.4_05.02.2014 si se dezarhiveaza,  rezultand un fisier installer si un fisier IMG. Se lanseaza installer-ul  PhoenixSuitPacket_v1.0.6 si se instaleaza aplicatia.  Se instaleaza driver-ul aferent. Se ruleaza PhoenixSuit si in fereastra nou aparuta se va selecta fisierul IMG Update_VivaQ8_4.4_05.02.2014.
- Se conecteaza cablul USB la calculator, dupa care cu tableta oprita se va apasa tasta Home si in acelasi timp se introduce mufa micro USB in tableta. Se va mentine apasata tasta Home si in acelasi timp se va apasa succesiv tasta Power pana la aparitia unei ferestre care cere instalarea unui driver. Procedura de update va incepe in mod automat si va fi indicata printr-o bara de stare. Asteptati cuminti sa se finalizeze procedura.

Felicitari, ati efectuat cu succes operatiunea de upgradare!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu