vineri, 4 iulie 2014

Cum sa-ti dublezi gratuit viteza la internet, daca esti abonat RCS & RDS


Asa cum va povesteam in acest articol, incepand din 19 iunie 2014, RCS & RDS dubleaza vitezele la serviciul de Internet la abonamentele Digi Net Fiberlink 50 si Digi Net Fiberlink 100 pentru clientii rezidentiali existenti, gratuit, cu conditia resemnarii contractelor pentru 12 luni.

Dupa ce m-am dus de vreo 2 ori cu buletinul, pe la fiecare din cele 2 sedii RCS & RDS din Focsani, m-am lasat pagubas datorita aglomeratiei cauzate de super-ofertele acestora din acest an (telefonie, internet, tablete, telefoane, etc), si am tot sperat ca acest serviciu sa poata fi accesat online, asa cum se intamplase si cu oferta Digi Mobil Optim.

Iata ca astazi echipa de dezvoltare RCS & RDS mi-a indeplinit dorinta, si am putut trece gratuit de la Digi Net Fiberlink 100 la Digi Net Fiberlink 200, simplu, din contul DigiCare.

Tot ce trebuie facut este sa accesezi contul DigiCare, apoi sectiunea 'Magazin Online' (proaspat redenumita), se selecteaza tabul 'Internet fix', iar la abonamentul tau actual apesi butonul 'Vezi la ce abonament sau extraoptiuni poti trece'. De aici incolo te descurci, este totul intuitiv. Felicitari!

 
 
 
 


Vei primi in scurt timp un email de la RCS & RDS, ca cel de mai jos:


Stimate abonat 

Aţi primit acest email datorită faptului că aţi comandat prin interfaţa Contul meu Digi abonamentul Digi Net FiberLink 200.
Ca urmare a acordului Dvs. manifestat la comanda serviciului vă comunicăm că la adresa http://www.rcs-rds.ro/dreptul-la-informare sunt disponibile documentele care alcătuiesc contractul şi fac parte integrantă din acestă (condiţii generale, condiţii specifice, anexă tarife), contract în baza căruia este furnizat serviciul.
Prin exceptie de la prevederile contractul initial, cu modificarile ulterioare, puteti denunta unilateral Serviciul contractat intr-un termen de 14 zile lucratoare de la data primirerii prezentului mesaj de confirmare a comenzii, fara plata vreunor penalitati, cu exceptia obligatiei de plata a contravalorii serviciilor de care ati beneficiat in perioada dintre data activarii si data incetarii Serviciului.
Documentele mai sus menţionate conţin toate informaţiile prevăzute de art. 54 din O.U.G. nr. 111 / 2011 privind comunicaţiile electronice, cu modificările şi completările ulterioare.

Îţi mulţumim,
Echipa RCS&RDS.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu