vineri, 4 iulie 2014

Primul turneu WTA din Romania, in direct la Digi Sport


Digi Sport 2 va transmite meciurile de tenis care se vor desfasura de luni pana sambata si la Digi Sport 1 va putea fi urmarita finala. Luni, 7 iulie, competitia va incepe la ora 16:30, iar de marti pana sambata, la ora 15:00. Finala turneului se va desfasura duminica, 13 iulie, incepand cu ora 17:30.


 

Emisiunea "Asii tenisului", moderata de George Dobre, va avea editii speciale si va fi transmisa in direct de la Arenele BNR, dupa terminarea meciurilor. George Dobre va avea ca invitati personalitati din lumea tenisului, dar si interviuri cu jucatoarele de tenis.

La turneul de la Bucuresti vor participa 32 dintre cele mai importante nume ale tenisului feminin mondial. Capul de afis al competitiei din Capitala va fi Simona Halep, cea mai buna jucatoare romana a momentului, ocupanta locului 3 in ierarhia circuitului profesionist WTA.

Pe lista jucatoarelor invitate la Bucuresti se numara italiencele Roberta Vinci (20 WTA) si Karin Knapp (49), cehoaicele Klara Koukalova (30) si Petra Cetkovska (59), germanca Annika Beck (51), slovaca Anna Schmiedlova (56), slovena Polona Hercog (62), americanca Vania King (65).

In cadrul turneului vor fi puse in joc premii in valoare de 250.000 de dolari, iar marea castigatoare va primi 280 de puncte WTA.

6 romance vor participa la BRD Bucharest Open: Simona Halep, Monica Niculescu, Irina Begu, Alexandra Cadantu, plus doua beneficiare de wild card: Alexandra Dulgheru si Andreea Mitu.

Meciurile vor fi comentate de Radu Abramescu, Ionut Angheluta, Silviu Zancu, Cristian Mindru, Adrian Cruciat, Dan Stefanescu si Andrei Pavel.

De asemenea, turneul poate fi urmarit si online, pe http://www.digisport.ro si m.digisport.ro.


Digi Sport este televiziunea cu profil sportiv care se axeaza pe transmisiuni live, stiri si emisiuni ce reflecta o analiza obiectiva a performantelor sportive. Cele trei canale de televiziune Digi Sport emit 24 de ore din 24 si in grilele lor se regasesc transmisiunile in direct si in exclusivitate ale celor mai importante campionate din sportul romanesc, european, dar si din cel mondial.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu