luni, 26 ianuarie 2015

Accesorii practice și luxoase pentru seria Transformer Book Chi


ASUS completează seria de portabile Transformer Book Chi cu o serie de accesorii practice și luxoase. Noile modele sunt deosebit de ușoare iar finisajele de lux pot fi protejate cu huse croite în mod inteligent. Stiloul Active Stylus 
Stiloul Active Stylus permite utilizatorilor să scrie, să deseneze și să noteze oriunde pe ecran, oferind o senzație similară unui creion, precum și funcții care resping atingerile accidentale ale ecranului cu palma. Cu o baterie reîncărcabilă ce durează până la două luni la o singură încărcare, Chi devine un partener perfect pentru productivitate atunci când sunteți în mișcare.

Chi TriCover este husă magnetică, luxoasă ce oferă protecție completă portabilului, devenind un stand multimedia ce menține dispozitivul la un unghi perfect pentru orice tip de divertisment. Pe husă există, de asemenea, un suport pentru stiloul electronic.

Chi Case se prezintă ca o protecție ingenioasă, din două piese, ce oferă o acoperire completă pentru tableta Chi și tastatură, permițând în același timp ca cele două să se detașeze una de alta. Fabricată din materiale plăcute la atingere și dispunând de deschideri pentru porturi și conectori, Chi Case menține liniile suple ale dispozitivului în timp ce oferă protecție.

Prețurile noilor portabile ASUS Transformer Book Chi

  • ASUS Transformer Book T90 Chi – începând cu 1649 lei (TVA inclusiv)
  • ASUS Transformer Book T100 Chi – începând cu 2349 lei (TVA inclusiv)
  • ASUS Transformer Book T300 Chi – începând cu 3449 lei (TVA inclusiv)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu