luni, 26 ianuarie 2015

Allview Viva Q7 Satellite – tableta care te va conduce aproape oriunde

Bucura-te de o tableta cu design interesant ce te va duce aproape oriunde, datorita functiei sale GPS integrate! Este ideala prin faptul ca este usor de luat cu tine atunci cand pleci pentru ca display-ul acesteia este de 7”. Acum, poti instala pe tableta un soft de navigatie compatibil cu dispozitivele Android si sa o iei cu tine in calatoriile cu masina, utilizand suportul dedicat ce poate fi achizitionat separat. Cu un design slim, tableta este disponibila in doua culori, alb si negru, in functie de preferinta si dorinta ta, iar textura de pe spate este placuta la atingere.



Ai la dispozitie doua camere cu ajutorul carora vei putea imortaliza momentele cele mai emotionante din viata. Camera principala de 2MP te va ajuta sa realizezi clipuri video si fotografii, iar cea frontala iti va fi la indemana cand vrei sa conversezi cu prietenii prin apeluri video.

Cu sistemul de operare Android 4.4.2, KitKat ce ruleaza aplicatiile si programele pe tableta cu fluiditate, aceasta va face fata provocarilor tale, sarcinile tale de lucru fiind gata mereu la timp. Procesorul Quad Core cu frecventa de 1.3 GHz va sustine activitatile tale zilnice, astfel incat acestea sa se desfasoare fara probleme. Bucura-te de generozitatea memoriei Flash de 8 GB, memorie ce poate fi completata de un card microSD de pana la 32 de GB.

Ai nevoie de anumite documente si fisiere, insa acestea se regasesc pe tableta colegului tau? Transferati-le rapid activand functia WiFi Direct!

Nu lasa dorul de familie sa iti strice ziua, suna-i prin functia de apelare video si bucura-te alaturi de ei!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu