luni, 12 ianuarie 2015

Allview Viper i 4G – navigheaza la viteze 4G


Viteza navigarii pe internet este esentiala! Pentru ca tu sa te bucuri de aceasta si de performanta unui smartphone, iti oferim Viper i 4G, un telefon Dual-SIM cu conectivitatea 4G integrata si cu diplay de 4,7”, ce dispune de un procesor puternic cu 4 nuclee, ce iti va asigura viteze si fluenta in navigare.




Profita de viteze 4G la navigare pe Internet pe smartphone-ul tau Viper i 4G, cu care vei putea downloada la viteza de 150 Mbps sau uploada la 50 Mbps. Smartphone-ul Dual-SIM permite conectarea la retele 4G pe ambele SIM-uri, alternativ. Acum, este mai simplu sa raspunzi la e-mail-uri sau sa afli cele mai noi stiri.

Bucura-te de design-ul slim, viteza de navigare mare si de performanta device-ului! Cu un sistem de operare Android™ 4.4.2, KitKat® si cu un procesor Quad Core cu frecventa de 1,3 GHz, telefonul tau va face fata oricaror situatii.  Ai la dispozitie 1 GB memorie RAM, iar memoria Flash de 8 GB poate fi completata de un card microSD de pana la 32 GB. Protejat de o sticla rezistenta la zgarieturi, telefonul are ecranul OGS de 4,7”, iar rezolutia este de 854×480 pixeli, potrivita pentru a vedea fotografiile clar.

Posteaza poze cu tine si cu prietenii tai facute cu cele doua camere foto. Cu cea principala de 5 MP vei filma Full HD sau vei avea expunerea corecta datorita functiei HDR. Foloseste Autofocus sau functia de fotografiere continua pentru poze de calitate, poti sterge cu functia Eraser anumite elemente miscate, astfel incat poza sa arate perfect. Poti folosi functia Panoramic pentru a le arata parintilor tai exact peisajul vazut de pe partie. Foloseste camera frontala de 2 MP pentru a te fotografia sau pentru apeluri video! Cu functia Face Beauty care iti va infrumuseta fata, atunci cand pari obosit!

Telefonul Viper i 4G are in dotare functia HD Voice, ce te va ajuta sa te auzi intr-un mod cat mai placut si cat mai natural. Datorita sistemului DTS vei avea parte de o experienta sonora completa si vei putea asculta muzica ta preferata la o claritate superioara. Lasa-te impresionat de smartphone-ul tau ce iti va asigura un sunet de calitate! 

Cu functia Wi-Fi Display conecteaza-te la televizor prin dongle-ul Smart2View si vizualizeaza orice doresti direct pe TV. Vei putea sa stai seara relaxat pe canapea sa verifici prezentarea pentru sedinta sau sa te uiti cu prietenii tai la poze, pentru ca cu Wi-Fi Display poti sa transformi orice activitate intr-una placuta. Achizitioneaza-ti o husa flip si utilizeaza-o pe post de stand pentru telefon!

Vei stii mereu cum sa te imbraci pentru ca esti mereu la curent cu datele meteo datorita aplicatiei preinstalate! Astfel, in zilele ploioase vei avea mereu umbrela la tine!

Actualizarile sistemului de operare se realizeaza mai usor datorita aplicatiei OTA (Over the Air) preinstalata. Aceasta iti va permite sa verifici disponibilitatea unei versiuni noi si sa o descarci in device printr-o conexiune Wi-Fi sau 3G. De asemenea, aplicatia este setata sa verifice periodic disponibilitatea unor noi versiuni si sa te informeze printr-un mesaj.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu