luni, 12 ianuarie 2015

ASUS prezintă ZenFone 2: noul smartphone etalon este subțire, ergonomic și inspiră lux


ASUS a prezentat ZenFone 2 (ZE551ML), noul smartphone etalon din noua seria ZenFone. Cu un design ergonomic, complet nou, un ecran IPS Full HD de 5.5 inci, camere PixelMaster 13MP/5MP, procesor Intel Atom 64 biți la 2.3GHz, 4GB memorie RAM și conectivitate 4G/LTE, ZenFone 2 oferă performanțe deosebite în orice context. 

Construit pe succesul modelului ASUS ZenFone, ce a înregistrat vânzări de 1.500.000 de unități pe lună în cel de-al patrulea trimestru din 2014 și a atras recenzii entuziaste deopotrivă din partea jurnaliștilor și utilizatorilor, mult-anticipatul ASUS ZenFone 2 oferă în premieră multe funcții evoluate, incluzând o nouă versiune ASUS ZenUI - prima interfață din lume ce se poate personaliza în mod complet – și software-ul de securitate Trend Micro pentru o navigare web sigură.

Luxos, ultra-subțire, ergonomic ASUS ZenFone 2 are un design complet nou, care integrează elementele emblematice ASUS ce definesc spiritul Zen, cu finisaje metalice și detalii concentrice distinctive. 

ZenFone 2 introduce elemente rafinate precum carcasa curbată ce se îngustează la margini la numai 3.9mm inspirând eleganță. Această curbură oferă un confort excepțional, o prindere sigură și un control intuitiv și convenabil. Controlul este îmbunătățit mai departe prin tastele pentru volum montate în partea din spate, ideale pentru degetul arătător al utilizatorului.


ZenFone 2 are un ecran IPS Full HD de 5.5 inci incredibil de clar, cu o densitate de 403ppi și un unghi larg de vizualizare de 178 de grade, redând clipuri și fotografii cât mai naturale. 

Tehnologia ASUS TruVivid îmbunătățește mai mult performanța ecranului prin luminozitatea crescută și culorile vibrante. Ecranul are o ramă îngustă de 3.3mm oferind modelului ZenFone 2 un procent ecran-suprafață frontală de 72% pentru a maximiza experiența vizuală. Aceasta este acoperit cu sticlă Corning Gorilla Glass 3 pentru rezistență superioară la șocuri și amprente. Un strat de acoperire anti-amprentă reduce frecarea cu 30%, generând o atingere netedă ce inspiră lux. 

ZenFone 2 este disponibil în 5 culori unice, care împreună cu interfața configurabilă ASUS ZenUI creează un smartphone ce este cu adevărat personal, atât la exterior cât și în interior. 

Portofoliul de culori ZenFone 2 include: negru osmiu, auriu, gri glacier, roșu glamor și alb ceramic. Husele Special Transfusion și Illusion oferă utilizatorilor mai multe combinații pentru a se potrivi stilului lor unic.

Camera PixelMaster: Vezi ceea ce alții nu pot vedea ASUS ZenFone 2 integrează o cameră PixelMaster de 13MP cu o diafragmă largă f/2.0 pentru a captura fotografii uimitoare, la rezoluție înaltă, cu zero latență.

Modul Low Light activează tehnologia de contopire a pixelilor pentru a realiza fotografii cu 400% mai luminoase pe timp de noapte, fără a fi necesar un bliț. Atunci când este preferat blițul, ZenFone 2 apelează la Real Tone pentru a asigura nuanțe mai calde pentru piele și culori mai precise. Camera de pe ZenFone 2 are, de asemenea, mod Backlight (HDR) ce permite utilizatorilor să realizeze fotografii cu expunere uniformă și culori vii în scenele în care subiectul este poziționat între sursa de lumină și aparat, cum ar fi portretele la apusul soarelui. 

Utilizând tehnologia de îmbunătățire a pixelilor pentru creșterea contrastului cu până la 400%, modul Backlight (HDR) garantează că subiecții ies în evidență în mod clar și nu au umbre. Pentru aceia care urmăresc reglajele fine ale camerei cum ar fi ISO, viteza de declanșare și multe altele, modul manual oferă o experiență asemănătoare cu cea DSLR direct pe smartphone.


ZenFone 2 este, de asemenea, echipat cu o cameră frontală de 5MP cu o deschidere largă de 85 de grade, perfect proiectată pentru realizarea fotografiilor “selfie” cu înfrumusețarea imaginii în timp real. Cei care doresc o fotografie alături de prieteni sau una care să includă mai mult din peisaj, pot apela la modul panoramic ZenUI Selfie Panorama cu un unghi de captură de până la 140 de grade. 

Performanță pentru prezent și pentru viitor ASUS ZenFone 2 este motorizat de procesorul Intel Atom Z3580 64-bit la 2.3GHz și integrează 4GB memorie RAM pentru a oferi performanțe în jocuri de 71 ori mai mari față de predecesorul său. Un timp de răspuns al suprafeței tactile de 60ms asigură intrări fără latențe în timp ce OpenGL 3 oferă performanță incredibilă în gaming. 

ZenFone 2 încorporează conectivitate 4G/LTE cu viteze rapide transfer de până la 150Mbit/s plus Wi-Fi 802.11ac, asigurând streaming video fluid și o experiență mobilă completă. Capacitatea Dual-SIM cu tehnologie Dual Active face din ZenFone 2 modelul perfect pentru călătorii și pentru business, permițând utilizatorilor să dețină două linii de telefon active pe dispozitivul lor pentru a păstra legăturile în orice loc. 

Utilizatorii vor petrece mai puțin timp așteptând și mai mult timp bucurându-se de terminalul lor datorită bateriei mari de 3000mAh ce oferă energie pentru o perioadă lungă după o singură încărcare. Tehnologia de încărcare rapidă a bateriei permite atingerea unui nivel de 60% după numai 39 de minute.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu