marți, 13 ianuarie 2015

E-Boda prezintă vârful de gamă al noii generații de smartphone-uri


E-Boda a lansat la sfârșitul anului trecut Storm V500s, vârful de gamă al noii generații de smartphone-uri. Noul dispozitiv se remarcă printr-un design unibody, cu linii simple și elegante care încadrează un ecran IPS de 5 inci. O noutate adusă smartphone-ului este procesorul Octa Core cu o frecvență de 1,4 GHz, camera foto principală de 14 MP, frontală de 5 MP și spațiul de stocare de 16 GB. Totodată, E-Boda lansează și varianta Storm V500, un smartphone ce face parte din aceeași serie de design. Device-ul are un procesor Quad Core de 1,3 GHz, un spațiu de stocare de 8GB și o cameră principală de 8 MP cu funcție auto focus.

http://bit.ly/1ALyOXB

Storm V500s integrează un ecran cu tehnologie de iluminare LED și IPS ceea ce permite o vizibilitate mai bună la lumina naturală și unghiuri largi de vizualizare. Astfel, fotografiile și clipurile video vor fi redate mai clar, cu contraste puternice datorită rezoluției de 1280x720 pixeli a ecranului. Utilizatorii nu vor rata niciun moment de neuitat datorită camerei principale de 14 MP, cea mai performantă din portofoliul de smartphone-uri E-Boda. Iar pentru amatorii de selfie-uri, telefonul vine cu o cameră frontală de 5 MP. Datorită procesorului Cortex A7 Octa Core cu o frecvență de 1,4 GHz și o memorie RAM de 1GB, aplicațiile, jocurile 3D și filmele preferate se încărcă și rulează rapid, evitând efectul de lag. Spațiul de 16 GB al dispozitivului permite atât stocarea documentelor de business, cât și a filmelor, fotografiilor, cărților, jocurilor și aplicațiilor preferate.

Aspectul noului model de smartphone se evidențiază prin liniile simple și culoarea clasică blue navy a carcasei de doar 6,6 mm grosime. Dispozitivul este creat din materiale de calitate superioară care oferă o rezistență sporită în caz de mici accidente. Carcasa compactă a telefonului înglobează un ecran tactil în 5 puncte, ușor de manevrat cu o singură mână. Smartphone-ul este suficient de mare pentru o navigare comodă pe Internet, redactarea mesajelor sau accesarea jocurilor și aplicațiilor.

Storm V500 este smartphone-ul potrivit pentru utilizatorii orientați către design, ce își doresc un dispozitiv care să impresioneze prin aspect, dar care le oferă și toate funcționalitățile unui smartphone performant. Astfel, smartphone-ul integrează un procesor Quad Core Cortex A7 la 1,3 GHz, memorie RAM de 1GB, ecran IPS de 5 inci și rulează sistemul de operare Android 4.4.

E-boda Storm V500 poate fi cumpărat de aici.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu