marți, 13 ianuarie 2015

Xbox One, o consola all-in-one pentru amatorii de gaming si entertainment


Xbox One oferă o nouă experiență pentru amatorii de gaming și entertainment. Reunește cele mai bune jocuri și este construită pentru ziua de azi dar și de mâine, anticipând viitorul.  Cu noua consolă poți trece rapid de la o funcție la alta, de la TV la filme, la muzica sau la jocuri, printr-o simplă comandă vocală, mișcare sau gest, cu ajutorul dispozitivului Kinect. Mai mult, Xbox One va ajunge să te cunoască, învățând care sunt preferințele tale și afișându-le într-un home screen personalizat. Nu în ultimul rând, poți face conferințe video cu prietenii tăi pe Skype în timp ce te uiți la televizor la un meci de fotbal sau te poți lăuda cu cele mai bune scoruri cu ajutorul Game DVR.



Noua consolă vine cu peste 40 de tehnologii inovatoare. Butoanele, trigger-ele și bumper-ele sunt mult mai accesibile, forma și textura thumbstick-ului s-au modificat pentru o precizie mai mare și vei simți mai bine zdruncinăturile, căzăturile și focurile armelor cu ajutorul vibrațiilor. Jocurile prin viață, te duc într-o atmosferă aproape reală, în care personajele sunt mai umane ca niciodată. 

Xbox One a fost construită de gameri pentru gameri - echilibru perfect între putere și performanță, realism, inteligență artificială avansată ce se adaptează la modul de joc, experiență multiplayer mai deșteaptă și mai rapidă. Noul sistem multiplayer SmartMatch, folosește o serie de algoritmi pentru a grupa jucătorii în funcție de aptitudini, naționalitate și reputație. Asta înseamnă că te poți lupta cu cei care sunt la același nivel cu tine. În plus, nu mai trebuie să aștepți până ți se găsește un adversar. De asemenea, datorită cloud-ului, căutarea adversarilor favoriți va rula în spate, așadar vei putea găsi foarte repede oamenii cu care iți place să joci cel mai mult.

Microsoft a creat Xbox One pentru a fi cea mai avansată consolă de jocuri video și cea mai bună consolă de entertainment. Astfel, pentru prima dată, a creat o consolă cu sistem de operare compatibil cu Windows. Acum poți rula aplicațiile alături de jocuri fără diminuarea performanței. În plus față de arhitectura revoluționară, combinația dintre procesor, placă video și memorie, îți lasă impresia că ai în cameră un super computer.

Un alt upgrade este noua generație Xbox Live – comunitatea fanilor Xbox. Prin intermediul platformei ai acces la mii de jocuri, melodii, emisiuni TV sau filme.  În plus, profilul utilizatorului este stocat in cloud, pentru o mai bună personalizare a preferințelor. La rândul său și senzorul Kinect a fost îmbunătățit. Este mult mai precis, sensibil și intuitiv. Tehnologia de recunoaștere a vocii și a mișcărilor oferă acum o nouă experiență. Ce este interesant este faptul că ea se conectează automat în momentul în care intri în cameră. Prin urmare poți schimba emisiunile TV preferate rapid, prin comenzi vocale. Nu în ultimul rând, prin Xbox SmartGlass poți transforma telefonul mobil sau tableta într-un al doilea ecran și accesa internetul pe televizor. 

Caracteristici principale:
  • Procesorul 8-core x86 iți permite să treci instant de la joc la aplicații
  • Conectează cablul TV la consola și poți să te uiți la televizor prin consola Xbox, fără să ai nevoie și de alte cabluri
  • 8 GB memorie RAM și 500 GB hard drive
  • Blu-ray player încorporat

Poți cumpăra Xbox ONE de aici.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu