joi, 12 martie 2015

Allview E3 SIGN – smartphone cu senzor de amprenta Synaptics


E3 Sign are integrat un senzor de amprenta Synaptics, ce faciliteaza deblocarea prin amprenta personala si ofera o securizare sporita a datelor. Datorita aplicatiei preinstalate si a senzorului infrarosu, E3 Sign inlocuieste cu usurinta telecomenzile aparatelor utilizate cel mai des. E3 Sign dispune de functia de control prin gesturi, iar modul “protejare atingere” previne deblocarea neintentionata a telefonului.

Accesul rapid la anumite functii este oferit de “fereastra multitask plutitoare”, prin care se pot activa diferite moduri de utilizare a device-ului si accesa aplicatii utilizate frecvent precum calculator, redare muzica si clipuri video.

Smartphone-ul Dual SIM este echipat cu un display IPS OGS de 5,5” cu rezolutie 1280x720px, ce este protejat de o sticla rezistenta la socuri si zgarieturi. Performanta device-ului este sustinuta de procesorul Quad Core, sistemul de operare Android™ 4.4, KitKat®, de cei 2GB memorie RAM si de procesorul grafic MALI400, ce permit rularea fluida a aplicatiilor si a jocurilor.

Pentru imortalizarea momentelor deosebite, telefonul pune la dispozitia utilizatorilor doua camere foto si un meniu prietenos, usor de utilizat. Acestea ofera functii precum Gesture Shot, Face Beauty, HDR, Eraser si filmare in format Full HD. Galeria permite afisarea imaginilor in 3 modalitati diferite si ofera o sectiune pentru realizarea colajelor foto.

Datorita amplificatorului audio NXP integrat, E3 Sign este o optiune ideala pentru divertisment, sunetul redat fiind mai profund, mai puternic si de o calitate superioara.

Modul vizitator, permite protejarea informatiilor atunci cand imprumuti telefonul, blocand accesul.

Smartphone-ul E3 Sign este disponibil pe baza de precomanda incepand de astazi la pretul de 999 lei. Pentru protejarea device-ului, in pachetul de comercializare vei primi gratuit o husa tip carte.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu