joi, 12 martie 2015

De ce să alegeți ASUS Zenwatch!


ASUS a oferit întotdeauna produse ce aduc un real beneficiu utilizatorilor îmbinând într-un mod plăcut tehnologia, fiabilitatea și luxul carcaselor atent finisate.
ASUS ZenWatch aduce tradiția orologeriei de lux pe dispozitivele cu Android Wear. Carcasa durabilă din oțel inoxidabil are mai multe straturi – o bandă aurie este așezată între două straturi de oțel. Carcasa este curbată pentru a crește confortul și aspectul stilat, iar partea frontală a ceasului este acoperită cu un strat de sticlă curbată pentru o mai bună utilizare, oferind o suprafață netedă pentru un răspuns prompt.
Cureaua din piele moale cusută oferă confort pe întreaga zi și dispune de o încuietoare unică ce permite închiderea și deschiderea rapidă. ZenWatch are un design universal ce se acomodează la orice mână, indiferent de mărime sau formă. Completând designul fizic, ZenWatch este oferit cu o mulțime de teme software ce pot fi schimbate instant. Varietatea de teme oferite permite utilizatorilor să-și personalizeze ceasul pentru a se potrivi oricărui stil, stări de spirit sau ocazii prin utilizarea unor teme tradiționale, elegante, pentru serviciu sau pentru o ieșire în oraș.
Fiind confortabil de purtat oriunde și integrând totodată senzori sofisticați, ASUS ZenWatch este un centru de monitorizare ce ajută utilizatorii să-și mențină un stil de viață sănătos și echilibrat.

Specificații ASUS Zenwatch

ASUS ZenWatch
Procesor Qualcomm Snapdragon 400 1.2GHz
Sistem de operare Android Wear
Memorie & stocare 512MB RAM
4GB EMMC
Display AMOLED 1.63-inci, 320 x 320, 278ppi touch
Lentilă Curbată 2.5D Corning Gorilla Glass 3
Senzori Senzor 9-axe, Senzor Bio
Bluetooth Bluetooth 4.0
USB Port Micro USB
Audio Microfon încorporat
Baterie Li-polimer 1.4Wh
Rezistent la apă IP55
Colori Argintiu cu strat roz-auriu
Curea de piele maro
Dimensiuni 50.6 x 39.8 x 7.9-9.4mm
Greutate Corp: 50g
Curea: 25g


 
 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu