sâmbătă, 4 aprilie 2015

7 filme in premiera de televiziune in Romania


Luna aprilie este luna marilor premiere de televiziune la Digi Film. Canalul de film din portofoliul RCS & RDS aduce, in premiera in Romania pe micul ecran, 7 productii blockbuster. Vineri, 03 aprilie, de la ora 20.00, Keira Knightleysi Sam Rockwell dau viata personajelor din comedia "Adolescenti intarziati"(Laggies). Seara de vineri, 3 aprilie, este, de altfel, dedicata premierelor de televiziune. De la 21.40 Digi Film difuzeaza thriller-ul "Rookford: Fantomele trecutului" (The Awakening).

Seria filmelor difuzate in premiera in Romania, la Digi Film, continua pe 7 aprilie, de la 20.00, cand Hugh Grant, Anne Hathaway si Russell Crowe dau viata personajelor din "Mizerabilii".  Multiplu premiat,  printre altele,  cu un Oscar pentru cea mai buna actrita in rol secundar (Anne Hathaway) si un Glob de Aur pentru cel mai bun actor in rol principal (Hugh Jackman), "Mizerabilii", in regia lui Tom Hooper, este, in premiera de televiziune, la Digi Film.

Ziua de Pasti este una speciala pentru telespectatorii canalului de film din portofoliul RCS & RDS. Duminica, 12 aprilie, de la ora 20.00, in premiera TV, Digi Film difuzeaza "Battleship", cu Liam Neeson si Aleksander Skarsgard in rolurile principale.

Creatorii animatiei Despicable Me si faimosul Dr. Seuss prezinta "Lorax, protectorul padurii", o adaptare dupa povestea clasica a unei creaturi a padurii care ii molipseste pe cei din jur cu puterea de a spera. Puteti vedea filmul, in premiera nationala de televiziune, numai pe Digi Film, pe 13 aprilie, la ora 20:00.

Toate serile de duminica din luna aprilie sunt dedicate telespectatorilor Digi Film. Pe 19 aprilie, de la ora 20.00, canalul de film isi rasfata fanii cu o pelicula a carei distributie a reusit sa stranga peste 126 de milioane de dolari in doar o luna de difuzare. Ryan Reynolds, Denzel Washington si Vera Farmiga dau viata personajelor din filmul de actiune "Casa conspirativa" (Safe House). Luna premierelor se incheie duminica, 26 aprilie, de la ora 20.00, cu "Brick Mansions", un film ce poarta amprenta lui Luc Besson, cu regretatul Paul Walker in rolul principal.

Digi Film poate fi urmarit si online pe platforma Digi Online, disponibila gratuit abonatilor RCS & RDS la serviciile de televiziune si internet fix.



Digi Film este canalul de filme ce reuneste toate genurile de film: aventura, comedie, actiune, drama, thriller, romantic, since-fiction, istoric, horror, animatie, muzical etc. Totodata este cel mai accesibil canal de filme Pay - TV din Romania, regasindu-se in grilele serviciului de televiziune digitala prin cablu si prin satelit Digi TV a RCS & RDS.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu