sâmbătă, 4 aprilie 2015

UTOK i800: raportul dotari-pret mai avantajos ca oricand


Perioada Sarbatorilor aduce cu sine ofertele avantajoase, iar noi iti vom spune in urmatoarele randuri de ce UTOK i800 are un raport dotari-pret ce impresioneaza de la prima vedere. 

http://bit.ly/1C1C6EO

In primul rand trebuie stii despre UTOK i800 ca gazduieste specificatii oferite de doua dintre cele mai mari nume ale tehnologiei: Intel si Microsoft.  Hardware-ul este dominat de calitatea oferita de Intel: cu un procesor Intel Atom Z3735G, cu patru nuclee si un cip grafic Intel HD Graphics, UTOK i800 ofera viteza si fluiditatea de care ai nevoie in orice moment. Cu 16GB memorie interna si 1 GB RAM, ai parte de o baza solida cu care sa iti duci la bun sfarsit fiecare sarcina. Slotul microSD poate primi pana la 32 GB, astfel incat sa poti lua cu tine continutul preferat.

UTOK i800 ofera fiecarui utilizator avantajele sistemului de operare Microsoft Windows 8.1. Pornind de la compatibilitatea cu aplicatiile deja cunoscute si modul desktop, ce transforma UTOK i800 intr-o solutie desktop la purtator, pana la interfata Metro, ce iti permite sa accesezi cele mai utilizate functii si aplicatii prin numai cateva atingeri, vei descoperi ca UTOK i800 este o tableta a carei versatilitate este greu de egalat. Mai mult, UTOK i800 iti ofera gratuit, timp de un an, o subscriptie Office 365 Personal, pentru ca tu sa fii si mai productiv si acces la 1TB stocare in cloud, prin intermediul OneDrive.

Toate elementele hardware si software devin concrete, sub forma unei tablete definite printr-un invelis din aliaj si sticla. Aceasta constructie nu numai ca mentine o greutate redusa, insa asigura si rigiditatea de care ai nevoie intr-un mediu mobil, expus riscurilor. Sub sticla vei fi intampinat de un ecran IPS HD de 8 inch, ce raspunde fara intarziere fiecarei comenzi, fie ca vorbim de simple actiuni de scroll sau de scriere a documentelor.

Pana acum am scris doar despre dotarile tabletei, insa pretul reprezinta a doua jumatate ce transforma raportul intr-unul de luat in seama. Timp de 3 zile, UTOK i800 are un pret special, de numai 399 lei.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu