miercuri, 27 mai 2015

Autonomia si durabilitatea, readuse in prim plan de noul UTOK Dorel 2


Intr-o lume a smartphone-urilor in care specificatiile se intrec in cifre cat mai mari, doua trasaturi merita sa aiba parte de toata atentia: autonomia de pana la 7 zile si durabilitatea. De aceea, UTOK Dorel 2 este telefonul ce se concentreaza exclusiv pe aceste specificatii. Fiind un telefon ce se bazeaza pe design-ul clasic al modelelor de tip “candy bar”, UTOK Dorel 2 consuma foarte putine resurse, iar bateria de 2000 mAh asigura convorbiri de pana la 15 ore, la o singura incarcare sau pana la 330 de ore in modul stand-by. In plus, autonomia mare te va ajuta sa te bucuri de functiile suplimentare ale noului UTOK Dorel 2, precum ecranul de 2”, lanterna incorporata, radio FM, Bluetooth 2.0, redarea melodiilor preferate de pe cardul microSD si conectivitatea microUSB. 

Durabilitatea noului UTOK Dorel 2 este asigurata de un invelis extern si o structura interna ce atinge standardul de siguranta IP68. Drept urmare, UTOK Dorel 2 este complet rezistent impotriva insertiilor de praf, fiecare componenta fiind protejata perfect. Spre deosebire de standardul IP67, IP68 imbunatateste rezistenta la apa si permite noului UTOK Dorel 2 sa fie recuperat de la adancimi de pana la 3 metri. De asemenea, invelisul extern protejeaza integritatea telefonului de caderile de pana la un metru, permitand utilizarea in conditii normale. 

Nu in ultimul rand, am decis sa adaugam noului UTOK Dorel 2 o a treia trasatura: accesibilitatea. Poti afla mai multe detalii despre UTOK Dorel 2 si sa il cumperi direct de pe www.utok.ro, la pretul de 299 lei.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu