luni, 1 iunie 2015

Faceți upgrade gratuit si legal la Windows 10! Everybody is invited!


Obţine cel mai bun Windows de până acum. 
Bucurați-vă de caracteristici noi extraordinare și de o experiență familiară, unde vă veți simți ca un expert de la început. În plus, Windows 10 vă va ține la curent și veți fi mai sigur cu ajutorul caracteristicilor de securitate încorporate. Am proiectat procesul de upgrade pentru a fi unul rapid, ușor și fără griji, deoarece documentele și fișierele dvs. voi fi păstrate. Nu ratați deoarece această ofertă gratuită nu va fi disponibilă la nesfârșit.* Rezervați acum un upgrade.



Windows 10 va fi lansat în luna august 2015. 
Pentru o perioadă limitată de timp oferim un upgrade gratuit la Windows 10 pentru dispozitivele eligibile cu Windows 7 SP1, Windows 8.1 Update și Windows Phone 8.1. Profitați de această ofertă gratuită și fiți printre primii care se bucură de Windows 10 după lansare. Rezervați-vă acum un upgrade gratuit prin aplicația Get Windows 10 (Obțineți Windows 10). 

1. Rezervați.
Vă puteți rezerva un upgrade gratuit prin aplicația Get Windows 10. Pentru a găsi aplicația: Faceți clic dreapta pe pictograma mică Windows  situată în extremitatea din dreapta a barei de activități. Dacă nu o vedeți, vizitați-ne pagina cu Întrebări și răspunsuri pentru mai multe informații? Faceți clic pe „Reserve your free upgrade” (Rezervați-vă un upgrade gratuit) din fereastra aplicației. Dacă doriți o confirmare a acestei rezervări, introduceți-vă adresa de e-mail. Totul este gata. Nu există nicio obligație și puteți anula rezervarea în orice moment. În colțul din dreapta jos al desktopului cu pictograma Windows activată
 
2. Relaxați-vă.
Veți primi o notificare atunci când procesul dvs. de upgrade este pregătit, mai târziu pe parcursul anului. Acest lucru vă permite să vă programați instalarea într-un moment convenabil pentru dvs.

3. Bucurați-vă.
După instalarea, Windows 10 va fi cu totul al dvs.

Mai multe detalii pe www.microsoft.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu