vineri, 15 mai 2015

Digi World, Digi Life si Digi Animal World te invita la Noaptea Muzeelor

Proiectii speciale de documentare si intalniri cu oameni care schimba fata Romaniei. Aceasta este oferta celor 3 canalele de documentare din portofoliul RCS & RDS, Digi World, Digi Lifesi Digi Animal World, pentru bucurestenii care simbata seara vor lua cu asalt muzeele. Actiunile marcheaza Noaptea Alba a Muzeelor. 

 

Sambata, 16 mai, de la ora 19.00, la Muzeul Antipa, vizitatorii pot intra in clubul exclusivist al celor care inteleg lumea necuvantatoarelor. Cele mai indragite momente ale emisiunii "Digi Animal Club", prezentata de Bogdan Uritescu, vor fi proiectate la intrarea in muzeu.

Intr-un cadru de poveste, laMuzeul Satului, Digi Life organizeaza, tot sambata,  de la ora 17.00, o proiectie speciala a documentarului "Rost". Cei care vor trece pragului muzeului pot intra si in concursul Digi Life si pot castiga premii constand in produse traditionale romanesti. Tot ce trebuie sa faca este sa isi dea un ckeck-in pe Facebook folosind hastag-ul # DigiLifeRo.

Pentru toti cei care vor sa faca o noapte alba, la Muzeul Taranului Roman, Digi World lanseaza o invitatie de nerefuzat: sa ii cunoasca pe cei care  fac Romania mai frumoasa si sa isi testeze creativitatea. De la ora 20.00 vizitatorii pot urmari documentarul "Cum sa fii mai creativ", iar de la 22.00 vor fi martorii unei proiectii speciale a seriei "Digi Portrete", in gradina Muzeului.

Mai multe detalii despre evenimentele organizate cu ocazia Noptii Albe a Muzeelor de catre canalele de documentare din portofoliul RCS & RDS pot fi accesate pe  www.digi-animalworld.tv, www.digi-world.tv si pe www.digi-life.tv.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu