vineri, 15 mai 2015

Unboxing Voyo Mini PC. Prima rulare, primele impresii.


Astăzi avem un alt unboxing - Voyo Mini PC, un mic PC cu Windows propulsat de Z3735F, un procesor quad core Intel Atom Baytrail.


Apropo, puteți cumpăra acum Voyo Mini PC de la magazinul online www.gearbest.com cu 120.79 dolari, cu transport gratuit inclus.
 Deghizat într-un 4K media player, Voyo Mini PC este de fapt un PC complet functional cu Windows sistem 8.1, potrivit pentru navigarea pe web, verificarea conturilor de e-mail, actualizări de rețele sociale de la birou si chiar sarcini diferite. Pentru acest rol, ne putem baza pe Microsoft Office 365, care primeste un abonament gratuit 1 an si 1 TB de stocare bonus in contul One.

Nu mai mare decât o carcasă de CD, dar elegant și complet silențios, Voyo Mini PC foloseste rețeaua wireless pentru acces la internet si conexiunea HDMI pentru conectarea usoara la un TV LED/LCD sau monitor. Interfață  sistemului de operare Windows 
8.1 poate fi controlaat folosind o varietate larga de accesorii: monitor cu o interfata touch, touchpad extern, mouse și tastatură Bluetooth sau gamepad-uri USB, etc. În plus, avem 3 conectori USB 2.0 pentru atașarea de hard disk-uri externe, modemuri USB 3G pentru acces la Internet mobil, imprimante, și orice alt accesoriu pentru PC.

Voyo Mini PC vine cu o memorie interna generoasa de 64 GB, 2 GB memorie RAM DDR3 și este propulsat de un procesor
Atom Z3735 pe 22nm. Cu un consum redus de numai 2.2W, mai mic decat alt unui bec de economic pe LED, jucaria este dotata cu procesor quad-core la 1.33GHz (1,8 GHz în Turbo) și grafica este oferita Intel HD Graphics, ce ofera decodare hardware a conținutului video (inclusiv 4K) și accelerare 3D DirectX 11.

 

Specificatii Voyo Mini PC
– Platforma: Intel Bay Trail
– Procesor: Atom Z3735F cu patru nuclee la 1.33GHz  (1.83GHz Turbo), 64bit, 2MB L2 Cache, 2.2W TDP
– Placa grafica: Intel HD Graphics (646MHz, 4 units SP, DirectX 11)
– RAM: 2GB DDR3 1333
– Stocare: 64GB Samsung EMMC
– Conectori: 3x USB 2.0, 1x mini HDMI 1.4, 1x microUSB, headphone (3.5mm)
– Conectivitatey: WiFi N, Bluetooth 4.0
– Sistem de operare: Windows 8.1 with Bing (32 bit) activat
– Dimensiuni: 126 x 126 x 12 mm
– Greutate: doar 140 grame
– Altele: baterie interna de 1000 mAh, cititor carduri microSD pana la 128 GB, microfon intern

Ce gasesti in cutie? 
– VOYO Mini PC x 1 bucata
– Cablu de alimentare Micro USB
x 1 bucata
– Adaptor alimentare USB x 1 bucata 
– cablu HDMI x 1 bucata 
– Manual utilizare x 1 bucata
– Card de garantie x 1 bucata

Prima rulare, primele impresii. 
Dispozitivul porneste rapid, incarcand ecranul de Start pentru Windows 8.1 sub 20 secunde, ceea ce este minunat. După prima pornire, sistemul imi afisa ca 48.5GB din 53.3GB erau liberi pe stocarea internă. Și da, Windows 8.1 cu Bing este activat. Performanța dispozitivului se simte fluid si rapid, cu animații si aplicatii se lanseaza chiar rapid. WiFi-ul este de asemenea rapid și stabil, iar lipsa de port Ethernet RJ45 nu mai este in prezent o problemă, puteți cumpăra un adaptor USB ieftin.Odată depasita configurarea inițială, experiență Windows devine mai placuta iar timpul de pornire a aplicațiilor sau incarcarea de pagini web este în limite acceptabile. Cei 2GB RAM nu par a fi un obstacol serios, atâta timp cât nu folosim prea multe aplicații simultan si nu jucam jocuri foarte solicitante.În general, Voyo Mini PC este un dispozitiv foarte interesant. Si foarte portabil.
 

Windows 8.1 cu Bing 
Windows  8.1 cu Bing este versiunea gratuită a Windows 8.1. Practic nu există nicio diferență între Windows 8.1 cu Bing și Windows 8.1, doar ca in prima versiunea build-in Internet Explorer IE11 este browser-ul implicit iar Bing este motorul de cautare preinstalat. Această versiune Windows este una standard, fără restricții pentru utilizatori, care vor putea schimba motorul de căutare implicit dacă vor dori, dar producătorii PC-urilor nu pot face acest lucru. Această nouă ediție Windows are un scop precis, acela de a ajuta producătorii de echipamente, dar și de a aduce astfel utilizatorii către serviciile Microsoft, mai ales înspre Bing și OneDrive.

 
 

Aici veți găsi galerie foto completa cu unboxing-ul Voyo Mini PC & primul tur, primele impresii.
Aici aveți un tutorial frumos: Cum se instalează cu ușurință Windows 10 Pro build 10074 cu toate driverele de pe Voyo Mini PC.
Galerie Foto: Voyo Mini PC BIOS.
 
Curând in zilele urmatoare voi reveni cu mai multe articole dedicate Voyo Mini PC, așa că stai aproape. Daca ai intrebari despre acest minunat gadget, iti stau la dispozitie, foloseste rubrica de comentarii de mai jos.

A la votre!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu