sâmbătă, 15 august 2015

Descopera noul Samsung Galaxy S6 Edge+!





NEXT IS NOW.    
Cel mai nou, inovator și puternic smartphone de la Samsung a fost lansat ieri seară, la New York.


DESIGN DUAL-EDGE UNIC. Samsung Galaxy S6 edge+ este mai mare, iar spațiul său este folosit din plin. Telefonul este metalic, strălucitor, subțire și elegant precum predecesorul său, Samsung Galaxy S6 edge. Avantajele se văd la nivel funcțional, Samsung Galaxy S6 edge+ afișând pe marginile sale nu doar cele cinci contacte preferate, ci și notificări și shortcut-uri către aplicațiile cele mai folosite. Ca să ai la îndemână tot ce ai nevoie.    

O BATERIE MAI BUNĂ PENTRU "MAI MULT"
Când sunt atâtea de spus, de văzut și de făcut, nu poți rămâne fără baterie. De aceea, Samsung Galaxy S6 edge+ a dat bateriei sale o viață mai lungă și opțiunea de încărcare mai rapidă ca până acum, pentru că orice moment contează și trebuie trăit la maximum. În plus, bucură-te de avantajele încărcării rapide prin wireless. De acum, nu vei mai fi limitat de prezența unui cablu.    

MAI MULT DIN FIECARE EXPERIENȚĂ. Bucură-te mai mult de fiecare experiență! Ascultă-ți muzica preferată care acum se aude mai bogat și echilibrat, cu ajutorul accesoriilor audio Bluetooth care susțin opțiunea audio UHQ. Trăiește din plin experiența vizuală unică oferită de minunatul ecran dual-EDGE Quad HD Super AMOLED (518 ppi), Zero 2, cu diagonală de 5.7 inci. 
     


IMAGINI MAI MULTE, MAI BUNE, MAI MARI. Tehnologia performantă a noului smartphone de la Samsung te ajută să capturezi ce e mai frumos în viața ta, la calitate maximă, pentru ca amintirile tale să fie nu doar frumoase, ci și clare. Funcția de stabilizare a imaginilor video digitale, combinată cu stabilizarea optică a imaginii, asigură filmări de excepție, iar pozele tale vor fi mai clare, indiferent de condițiile de luminozitate. Selfie-urile vă vor ieși din prima datorită tehnologiei avansate pentru selfie a camerei video și a unei serii de filtre care vor accentua armonios trăsăturile fizice. Iar toate acestea vor putea fi văzute mai mari, pe TV, printr-o simplă conectare prin bluetooth și o apăsare de buton.

NEXT IS NOW. E timpul să iei mai mult de la viață și să vrei mai mult de la tine.
Samsung Galaxy S6 edge+ e aici și te va ajuta în acest demers. Pregătește-te să îl descoperi și în România începând cu data de 4 septembrie.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu