sâmbătă, 15 august 2015

Vedeţi ce este nou de la Sony în această vară - X90C Ultra HD 4K cu Android TV


Design. Frumuseţe pură, perfecţiune delicată
Frumuseţe ultra-subţire care se încadrează perfect în orice spaţiu. Noul model din seria X90C are o grosime incredibilă de 4,9 mm, cu formă şi funcţionalitate deosebite. Datorită tehnologiei unice de la Sony, suprafaţa plată a ecranului face rama efectiv să dispară. Imaginile par să plutească înaintea dvs., ecranul televizorului fiind insesizabil - calitate uimitoare 4K.

Montarea pe perete a televizoarelor din seria X90C
Montarea pe perete a televizoarelor din seria X90C este foarte simplă. Designul ultra-subţire asigură o poziţie apropiată de perete, iar cablurile pot fi conectate cu uşurinţă graţie unui suport rabatabil.

Panoramic.Îngust
Televizor panoramic, suprafaţă îngustă. Economisiţi spaţiu cu stativul cu 2 poziţii
Reglaţi suportul de sub televizorul 4K pentru a comuta între un stativ lat sau îngust, în funcţie de lăţimea suprafeţei de care dispuneţi.

Imagine. 4K Processor X1 - Un singur cip schimbă totul
Bucuraţi-vă de claritate, culori şi contrast mai bune cu 4K Processor X1™.
Puternicul 4K Processor X1™ conferă imaginii o calitate uimitoare indiferent ce vizionaţi. Fiecare sursă este analizată şi convertită la o rezoluţie optimă 4K, de la transmisii TV, discuri Blu-ray Disc™ şi DVD-uri la clipuri 4K pe internet. Vă veţi bucura de imagini 4K clare, de culori realiste şi contrast uimitor1.

Funcţie de îmbunătăţire a detaliilor - Claritate
Funcţia de îmbunătăţire cu precizie a detaliilor reduce zgomotul şi intensifică detaliile în tot ceea ce vizionaţi, indiferent de sursă, pentru o imagine mai bine definită şi mai clară.

Organizare precisă a culorilor. Culoare
Funcţia de organizare precisă a culorilor analizează independent fiecare scenă şi pixel, aplicând în mod dinamic nuanţa şi tonul perfect pentru culori bogate, naturale.

Funcţia de îmbunătăţire dinamică a contrastului.Contrast
Funcţia de îmbunătăţire dinamică a contrastului sporeşte luminozitatea părţilor luminoase de pe ecran, iar părţile întunecate sunt de un negru mai intens şi mai realist.
 
Îmbunătăţiţi fiecare imagine la calitatea 4K. Indiferent de conţinut, vizionaţi în adevăratul format 4K
Indiferent de sursă, fiecare pixel este convertit armonios prin cea mai puternică tehnologie 4K de procesare a imaginii. Scenele sunt analizate şi comparate cu o bază de date de imagini speciale pentru detalii realiste, indiferent de ceea ce vizionaţi.

Full HD - Tehnologie convenţională. X1 - 4K Processor X1 – Îmbunătăţire de precizie a detaliilor
4K Processor X1 oferă detalii realiste, folosind algoritmi noi precum Noise Crusher, Flat Area Detection şi Super Resolution. Aceste tehnologii avansate menţin împreună texturile naturale şi zgomotul redus a imaginilor şi conţinutul rafinat al fişierelor originale şi convertite.
Aflaţi mai multe despre X1

Fiecare culoare prinde viaţă. O lume de culori naturale care îţi taie respiraţia
BRAVIA® vă aduce şi mai multe culori naturale – acum perfecţionate de puternicul procesor 4K Processor X1 şi tehnologia de organizare precisă a culorilor. Evidenţiază emoţia fiecărei scene cu nuanţe bogate şi intense de roşu, verde şi albastru. De asemenea, veţi beneficia de o gamă de culori mai amplă ca niciodată, datorită afişajului unic TRILUMINOS de la Sony.

Cu TRILUMINOS - 4K Processor X1 - Organizare precisă a culorilor
Organizarea cu precizie a culorilor oferită de 4K Processor X1 depăşeşte orice îmbunătăţire convenţională a culorilor, optimizându-le în timp real. Acesta asigură performanţă maximă de afişare şi controlul perfect al reprezentării fiecărei culori, pentru tonuri bogate şi naturale.

Optimizează luminozitatea - cadru cu cadru

Funcţia de îmbunătăţire dinamică a contrastului îmbunătăţeşte contrastul pentru orice conţinut vizionat. Procesorul 4K Processor X1 asigură optimizarea continuă a intervalului dinamic al luminozităţii ecranului, cadru cu cadru.

4K Processor X1 – Îmbunătăţire dinamică a contrastului
În funcţie de cerinţele semnalului video de intrare, procesorul 4K Processor X1 controlează în mod dinamic luminozitatea ecranului, oferind tonuri de un negru intens şi extreme luminoase.
Mai multe despre contrast

Tot conţinutul 4K, indiferent de sursă
Acum puteţi explora o lume de divertisment 4K adevărat, la dvs. acasă. Compatibil cu cele mai recente standarde 4K, inclusiv VP9 şi HDMI pentru 50p/60p, vă puteţi bucura de toate conţinuturile preferate.

BRAVIA® face cunoştinţă cu Android TV™
Televizorul dvs. inteligent tocmai a devenit mai inteligent. Gândiţi-vă la experienţele pe care le apreciaţi pe smartphone sau tabletă. Acum sunt mai bogate şi mai bune decât oricând pe BRAVIA®2.

Aflaţi despre Android TV. Descoperiţi televizorul adaptat la stilul dvs. de viaţă
Pregătiţi-vă pentru divertismentul care vă va schimba viaţa de zi cu zi. Vedeţi uşor conţinutul de pe smartphone pe ecran cu Google cast™, obţineţi răspunsuri cu funcţia de căutare vocală şi multe altele.

 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu