vineri, 11 septembrie 2015

Cele mai mici PC-uri cu procesoare Intel au cele mai mici prețuri în perioada Back to School


Intel® Compute Stick și Intel® Next Unit of Computing sunt cele mai mici PC-uri cu tehnologie Intel, proiectate să ocupe cel mai puțin spațiu acasă
Intel salută venirea toamnei cu o ofertă specială la cele mai mici PC-uri ce integrează procesoarele companiei. Este vorba despre Intel® Compute Stick, care măsoară doar 10 cm, și Intel® Next Unit of Computing (Intel® NUC), mini PC-ul care ocupă incredibil de puțin spațiu și oferă o performanță comparabilă cu cea a unui desktop PC clasic.

Intel® Compute Stick este disponibil la Altex și eMAG la prețul de 644,99 lei. Este dotat cu procesor quad-core Intel® Atom™, 32GB capacitate de stocare, memorie RAM de 2GB și cu Windows* 8.1 preinstalat. Mini PC-ul transformă orice TV sau monitor HDMI într-un computer complet funcțional. Datorită Bluetooth 4.0, se conectează ușor la periferice precum mouse și tastatură, iar la Internet, prin Wi-Fi. Pentru Intel® Compute Stick utilizatorii pot face upgrade gratuit la Windows 10, noul sistem de operare construit pentru o interacțiune nouă cu dispozitivele și pentru experiențe personale și imersive.

O altă formă inovatoare a PC-ului este Intel® Next Unit of Computing (Intel® NUC), disponibil în mai multe variante, bazate pe procesoare Intel® Celeron®, Intel® Core™ i3, Intel® Core™ i5 sau Intel® Core™ i7. Cel mai accesibil Intel® NUC cu procesor Intel® Celeron® este la Altex, la 899,9 lei, în timp ce unul ce răspunde tuturor sarcinilor de lucru de acasă, cu procesor Intel® Core™ i5, costă 2019,99 lei la eMAG.

Intel® Compute Stick și Intel® Next Unit of Computing sunt cele mai noi forme ale PC-ului, care aduc performanța dorită de utilizator, ocupând incredibil de puțin spațiu acasă. Ambele mini PC-uri sunt create pentru a da un nou ințeles divertismentului de acasă, utilizatorul având posibilitatea de a lucra, de a crea și de a se juca de oriunde în casă.

Cele două mini PC-uri vin cu noutatea absolută în materie de computing la distanță, fără cabluri. Intel® Remote Keyboard este o aplicație creată special pentru cele două mini PC-uri Intel. Este disponibilă gratuit în App Store și Google Play. Tranformă tableta sau smartphone-ul în telecomandă, permițându-i utilizatorului să controleze PC-ul de la distanță din orice loc al casei.

Intel® Remote Keyboard se instalează rapid, în patru pași simpli. Se descarcă  aplicația pe smartphone sau tabletă, se instalează Intel® Remote Keyboard host app de pe Intel® Download Center pe Intel® Compute Stick sau Intel® NUC, se deschide aplicația pe dispozitivul mobil, se selectează computerul din lista de device-uri și se scanează codul QR de pe ecranul PC-ului.

Intel® Remote Keyboard oferă tastatură QWERTY completă, inclusiv tastele ctrl, alt, esc pentru Windows, trackpad care include click dreapta și stânga, scroll bar.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu