vineri, 4 septembrie 2015

Continutul Digi Play, acum fara costuri pentru clientii Digi Mobil si Digi Net!


RCS & RDS a lansat recent o noua campanie promotionala pentru clientii noi Digi Mobil si Digi Net Fiberlink 300/500/1000, noi si existenti, care ofera acestora posibilitatea de a urmari continutul video disponibil pe Digi Play, fara niciun cost suplimentar la abonament pana la data de 31 decembrie 2016. Aceasta promotie este disponibila clientilor care isi activeaza serviciul Digi Play in perioada 02 septembrie - 31 decembrie 2015


Serviciul Digi Play este disponibil prin platforma Digi Online si poate fi accesat doar de catre clientii companiei la minim un serviciu Digi. In plus, in perioada 02 septembrie - 31 decembrie 2015, clientii RCS & RDS care nu se incadreaza in criteriile campaniei promotionale, se pot abona la Digi Play pentru doar 5 RON/luna (TVA inclusa), de la 15 RON/luna (TVA inclusa).

De asemenea, utilizatorii existenti care au avut serviciul activ in luna august, vor beneficia de acces nelimitat la continutul Digi Play, fara niciun cost la abonament, in perioada 01 septembrie 2015 - 31 decembrie 2016.

Pentru a beneficia de continutul de calitate disponibil pe Digi Play, utilizatorii trebuie sa se inregistreze si sa activeze serviciul in Contul Meu Digi. Persoanele care au deja cont in aplicatia Digi Online, vor putea sa acceseze Digi Play, folosind datele de conectare valabile pentru aceasta platforma.

Digi Play contine o baza variata de peste 850 de filme si peste 2500 de episoade de seriale care acopera preferintele intregii familii: de la filme de dragoste la actiune, de la comedii la aventura, de la fictiune la animatie, de la drama la thriller sau filme de arta, continut dedicat copiilor, documentare, telenovele si continut propriu marca Digi, dintre care amintim: "Ultima judecata" ("Dredd"), "Jocul lui Ender" ("Ender's game"), "Nemuritorii: Razboiul Zeilor" ("Immortals"), "Ultraviolet" ("Ultraviolet"), sau titluri din cinematografia independenta - "Cu Papa la psihiatru" ("Habemus Papam"), "Melancholia" ("Melancholia"), "Iubire" ("Amour"), dar si seriale precum "Lista neagra" ("The Blacklist"), "Amantele" ("Mistresses") , Capcana Mintii ("Perception") sau "Masteres: Doctor in sex" ("Masters of Sex"), "Teresa" si "Mi Pecado".

Cele mai recente episoade ale serialelor "Lista neagra" ("The Blacklist") si "Masters: Doctor in sex" ("Masters of Sex") pot fi urmarite pe Digi Play la mai putin de 48 de ore de la premiera in SUA. Iubitorii filmelor de animatie se pot bucura de povestile frumoase ale productiilor "Doamna si Vagabondul" ("Lady and the Tramp") sau "Ratatouille", dar pot urmari si serii clasice "Musti", "Pet Alien" sau "I got a Rocket".

In plus, biblioteca virtuala contine si productii proprii marca Digi, cum este emisiunea Superjurnal, dar si o colectie speciala de filme documentare, precum: "Parteneri de vanatoare" ("Hunting buddies"), "Disparitia lui Coada Rupta" ( "A tiger called broken tail"), "Cernobil: Lupii radioactivi" ("Radioactive Wolves").
 
Lista completa a filmelor, serialelor si documentarelor disponibile pe Digi Play poate fi consultata aici.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu